Pori

Porin mediapajan kokoontumiskerrat 2014

Jokaisen parillisen viikon perjantaina kello 15:00-17:00 Porin keskustan nuorisotalolla

 

 

Toimistotyöskentelyä

Jos sinulla on omia pieniä projekteja, joita haluisit työstää, ota yhteyttä Mediapajan ohjaajaan. Voitte sopia ne päivät, jolloin toimistolle voi tulla työskentelmään. Toimisto sijaitsee keskustan nuorisotalolla ja siellä on kattava laitteisto median parissa puuhasteluun.

Valokuvauskerho jatkaa mediapajan osana

Markus Honkosen ja Elisa Jalosen aloittama valokuvauskerho jatkaa mediapajan osana, ja huipentuu sunnuntaina 24.4.2011 järjestettävien Vahvamies-kisojen taltiointiin! Kerhossa valmistaudutaankin tapahtumaan huolellisesti, ja harjoitellaan kuvaamista kisoja silmälläpitäen.

Seuraava valokuvauskerhon kokoontuminen on mediapajan tiloissa 18.3.2011 kello 16.30. Myös uudet kasvot ovat tervetulleita!

Katso video viime vuoden kisoista, ja ota selvää mistä on kyse:

Porin mediapaja

Porin mediapajassa tutustutaan kevään 2011 aikana enimmäkseen peleihin. Nuoret itse voivat vaikuttaa siihen, mitä pajassa tehdään, joten rohkeasti paikalle ideoimaan ja kertomaan ehdotuksia!

porin mediapaja

Mediapaja kokoontuu joka toinen perjantai kello 16 alken Porin keskustan nuorisotalolla. Ilmoittautua voit tullessasi ensimmäistä kertaa paikalle. Katso päivämäärät ja kertojen aiheet alta!

Herttuan yläkoulun elokuvakerho

Mediapajahanke eroaa täällä muiden kuntien työsketelystä, sillä porilaisilla nuorilla on jo omat verkkosivut. Herttuan koulun elokuvaprojekti on osa erityisnuorisotyöntekijä Niina Salovaaran opinnäytetyötä, joka käsittelee ehkäisevää päihdetyötä. Tavoitteena on saada nuoret pohtimaan päihteiden käyttöön liittyviä asenteitaan. 11:n yläkoululaisen oppilaan ryhmä käsittelee aihetta elokuvan keinoin.

_ _ _

Voi viineri mikä jengi!

Kirjoittanut: Herttuan yläkoulun elokuvakerhon oppilaat

Olemme Herttuan koulun yläluokkalaisista koostuva jengi. Teemme elokuvaa, joka valmistuu ennen joulukuuta. Sen päähekilöjä ovat Jebus ja poliisi, mutta ideointi on vielä hieman kesken. Olemme harjoitelleet ahkerasti elokuvan tekoa.

Elokuvan tekijöihin kuuluvat:

  • ohjaaja
  • kuvaaja
  • näyttelijät
  • käsikirjoittaja
  • muusikko
  • tuottaja
  • äänittäjä

Aiemmin harjoittelimme elokuvan ideointia suunnittelemalla Kauhukartano -nimisen elokuvan juonen. Ensimmäisessä kohtauksessa kartanon kummitus, Edward, kaappasi ruskeahiuksisen tytön, Juulian. Roomeo sai tietää , että Juulia oli kaapattu, ja päätti lähteä pelastamaan tätä. Illalla hän saapui kartanoon, jonka omistavat Edward ja hänen vaimonsa Emily Star, sekä heidän kissansa Roosa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s