Merikarvia

Merikarvian mediapaja

Mediapaja kokoontuu parittomien viikkojen tiistaina Merikarvian maakuntamuseolla kello 15:00-17:00.

Voit ilmoittautua mediapajan vetäjälle tullessasi ensimmäistä kertaa.

MOKAtaas

Vuonna 2008 tehtiin Merikarvialla Kaddi Kids -elokuva. Tekemiseen liittyi monipuolinen aiheen käsittely ja valmistelu ja lopputulos oli hieno elokuva. Uusi elokuvan tekemisen ryhmä aloittaa lauantaina 1.10. kello 11 Merikarvian koulukeskuksen auditoriossa. Mukaan pääsee tulemalla paikalle.

Elokuvan tekemiseen kuuluu käsikirjoitus, kuvaussuunnitelma, roolit, näytteleminen, lavastus, kuvaus, leikkaus ja ensi-ilta. Ensimmäisenä päivänä tämä kaikki tehdään neljässä tunnissa, mutta jatkossa kaikkeen perehdytään paremmin. Pikaelokuvakurssi Taikalamppumetodilla tuottaa jo valmiita elokuvia, joita tehdään pienryhmissä, samalla saadaan aavistus siitä, mitä on tulossa ja mitä elokuvan tekeminen on.

Mukaan pääsevät vähintään 9-vuotiaat tytöt ja pojat. Elokuvan tekemiseen kuuluu myös rahoitus, tämän kurssin tarjoavat Karhukuntien Mediapajahanke, Merikarvian Nuorisoseura ja Kulttuuritoimi. Kurssin ohjaajina toimivat Satu Viitala ja Sonja Viljanen, joiden kanssa on ennenkin tehty elokuvia Merikarvialla. Kamerat ja muut tarvikkeet ovat lainassa Satakunnan Elävän kuvan keskuksesta. Kurssi on ilmainen. Se jatkuu syksyllä joka toinen lauantai, mahdollisesti työtä tehdään myös joinain arki-iltapäivinä. Varsinaisen ison elokuvan valmistuminen ja ensi-ilta lienee ensi keväänä.

Kirjastonjohtaja
Merikarvian kirjasto
Koulutie 3
29900 Merikarvia

jouko.ilvonen@merikarvia.fi

044 724 6365

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s